Hur många fel kan en annons innehålla? Här det någon eller några som har inspirerats av och förgripit sig på Paradisets reklam för Diesel på det glada 80-talet, med ett lätt inslag av Monty Python. Surrealistiska typer. Det var länge sedan jag såg en annons som så blatant utropade “Titta vilken rolig annons.” på förståelsens och försäljningens bekostnad. Och så till själva argumenten: “Functional water.” What’s new? “Vegansk.” Huh?!
“Fossilfritt levererad till din hand.” Vet jag inte ens vad det betyder . Och, sist men inte minst, en “Greta Thunbergare”: Vi tror på att ta ansvar för vår miljö och framtiden för vår planet.”. Suck! Skippa onödiga transporter från Åre Källa och drick ditt fossilfria, veganska vatten från kranen i ditt kök. Då behöver du inte ens en 100% återvinningsbar förpackning. 10 till ett att Ar functional inte finns kvar 2022. Någon som sätter emot?

P.S. Självklart var jag nyfiken på vilka som hade åstadkommit detta stolpskott och vred på annonsen för att tyda tryckorten uppe i högra hörnet. Jag vet inte om den är medvetet oläslig. Tur för dem. D.S.